Goed vindbaar zijn in Google zorgt ervoor dat je zichtbaar bent voor je klanten en in contact komt met potentiële klanten.

Bel mij hierover

Mobiel is een trend die niet meer te ontwijken is. Twinternet verzorgt AdWords campagnes voor tablet, mobiel en desktop.

Meer informatie

Met een SEO of SEA campagne zorgen we ervoor dat potentiële klanten gaan klikken op jouw website om met jullie om tafel te gaan.

Bel mij hierover

Actief in de buurt van Zevenaar en graag willen adverteren in Google?

Je wil graag online advertenties in Google gaan plaatsen om ervoor te zorgen dat je bezoekers naar jouw website krijgt, om nieuwe leden te werven of om in contact te komen met nieuwe klanten? Met Google AdWords, het programma van Google, kan je adverteren in Google! Er geen verstand van? Geen enkel probleem, wij helpen je graag verder bij het opstellen van goede advertenties, sterke pagina’s op de website en tegen een zo laag mogelijk tarief. Adverteren in Google kan al vanaf €199,95 per maand! (inclusief €50 budget)

Hoe werkt het adverteren in Google?

Het proces van advertenties plaatsen in Google lijkt op het eerste gezicht ingewikkeld maar met hulp van professionals sta je volgende week al met een schitterende advertentie in de zoekresultaten. Allereerst gaan we op zoek naar interessante zoekwoorden om te adverteren (tenslotte de woorden die gebruikt worden door jouw doelgroep), vervolgens gaan we wervende advertentieteksten schrijven en zorgen we ervoor dat ze naar een pagina gaan op jouw website die ervoor zorgt dat ze contact gaan opnemen, informeren of iets elders! Je betaalt maandelijks €199,95 excl. budget en je gaat nooit meer uitgeven dan je zelf wilt!

Mogelijkheden van advertenties in Google

Wil je graag gaan adverteren in Google, dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Advertenties in de zoekresultaten
  • Advertenties op partnerwebsites van Google zoals (Nu.nl) met afbeeldingen

Er zijn tal van mogelijkheden. En het mooie van Google AdWords is dat je kan adverteren op de plaatsen dat jij wilt. Wil je graag dat alleen mensen uit de buurt van Zevenaar de advertentie zien, dan kan je dat simpelweg instellen en krijg je geen nutteloze bezoekers uit Rotterdam!

Adverteren in Google in Zevenaar vanaf €199,95

Wil je eerst graag een maand proberen hoe het adverteren voor jou werkt? Dan kan je simpelweg starten met het instappakket van €199,95 (waarbij je ook nog eens €50 budget van ons cadeau krijgt). Hier kunnen wij jou in één maand laten zien wat de enorme voordelen voor jou zijn. Ook na de eerste maand kan je per maand opzeggen, geen fratsen! Neem contact met ons op via de volgende button:

Contact opnemen

Twinternet werkt onder meer samen met Columbuz Online Marketing Meer partners

Adresgegevens

Twinternet

Scheepvaart 127
6846 LT Arnhem

Telefoon: 06-34264267
E-mail: bryan@twinternet.nl