Goed vindbaar zijn in Google zorgt ervoor dat je zichtbaar bent voor je klanten en in contact komt met potentiële klanten.

Bel mij hierover

Mobiel is een trend die niet meer te ontwijken is. Twinternet verzorgt AdWords campagnes voor tablet, mobiel en desktop.

Meer informatie

Met een SEO of SEA campagne zorgen we ervoor dat potentiële klanten gaan klikken op jouw website om met jullie om tafel te gaan.

Bel mij hierover

Adverteren in Google al voor €199,99 per maand!

Je wil graag zichtbaar zijn voor jouw klanten? Bovenaan in Google gevonden worden op de zoekwoorden waarmee jouw doelgroep zoekt? Dan is Adverteren in Google de oplossing voor jouw bedrijf! Met gerichte advertenties gefocust op de zoekwoorden van de doelgroep trek je potentiële klanten naar jouw website toe. Hieronder lees je hoe het pakket ‘Adverteren in Google’ in elkaar steekt.

Het proces van advertenties in Google

Bij het inzetten van advertenties in Google wordt er eerst gekeken naar de zoekwoorden waarop jouw doelgroep zoekt, zodat we zeker zijn dat de advertenties potentiële klanten naar de website trekken. Er worden wervende advertentieteksten geschreven en afbeeldingen vormgegeven (indien je kiest voor een beeldcampagne) waardoor er potentiële klanten klikken op jouw advertentie. Maandelijks wordt alles gemeten en krijg je netjes een rapport van de behaalde resultaten per maand!

Waarom is adverteren in Google interessant?

Het inzetten van advertenties in Google is erg interessant omdat jouw doelgroep daar hoogstwaarschijnlijk aanwezig is:

  • 97% van Nederlanders gebruikt Google op zoek naar een product of dienst
  • Advertenties vallen op en trekken bezoekers
  • Direct vindbaar in Google
  • Zelf bepalen hoeveel budget je besteed
  • Betere bereikbaarheid van de doelgroep

Adverteren in Google inzetten

Wil je nu graag adverteren in Google met jouw bedrijf? Heel verstandig! De investering is €199,99 per maand (p.m. opzegbaar) en dat is inclusief €50 budget dat je cadeau krijgt van ons maandelijks! Wil je nog meer informatie of wil je graag in contact komen met ons? Maak gebruik van onderstaande buttons om verder te gaan!

Bel mij hierover

Twinternet werkt onder meer samen met Columbuz Online Marketing Meer partners

Adresgegevens

Twinternet

Scheepvaart 127
6846 LT Arnhem

Telefoon: 06-34264267
E-mail: bryan@twinternet.nl