Goed vindbaar zijn in Google zorgt ervoor dat je zichtbaar bent voor je klanten en in contact komt met potentiële klanten.

Bel mij hierover

Mobiel is een trend die niet meer te ontwijken is. Twinternet verzorgt AdWords campagnes voor tablet, mobiel en desktop.

Meer informatie

Met een SEO of SEA campagne zorgen we ervoor dat potentiële klanten gaan klikken op jouw website om met jullie om tafel te gaan.

Bel mij hierover

Twinternet

Wij zijn Twinternet, een online web bureau dat jou ondersteunt bij het ontmoeten van nieuwe klanten, het in gesprek komen met potentiële klanten en het behalen van optimaal resultaat met online campagnes.

 

Twinternet bestaat uit twee jonge ondernemers met een passie voor ondernemen, online en tevreden klanten. Met Twinternet willen we graag meer tevreden klanten in Nederland zien en dan specifiek binnen het MKB. Er zijn nog teveel bedrijven ontevreden over de resultaten die zij kunnen boeken met online activiteiten.

 

Wat ons uniek maakt is hetgeen dat wij oprichters allebei jong en ondernemend zijn. En met jong wordt bedoeld: er wordt lef getoond (binnen de grenzen), wij zijn opgegroeid met het online-tijdperk en weten als geen ander hoe dit effectief ingezet kan worden. Wij kijken met een frisse blik en expertise naar jouw online activiteiten.

 

Bij Twinternet werken we samen met een aantal betrouwbare partners waarvan hun dienstenpakket aansluit op onze dienstverlening. Op deze manier kunnen wij jou als klant optimaal bedienen en dat maakt het voor jou veel gemakkelijker, het kost minder tijd en de prijzen zijn erg scherp. Bekijk hier onze partners.

Ons team

Twinternet bestaat momenteel uit twee vaste medewerkers. Ons doel is om te groeien in 2017 en we verwachten dan ook snel ons team uit te breiden met professionals.

 

Bryan Berendsen

 

Bryan Berendsen

Kevin Berendsen

 

Kevin Berendsen

 

Algemene informatie over Twinternet

Onderstaand zie je informatie over onze onderneming zoals het KVK-nummer en onze adresgegevens.

 

KVK-nummer: 58401687

 

Adresgegevens

Twinternet

Adres: Weteringstraat 15-1

7041 GW ‘s-Heerenberg

Telefoon: 06-34264267

E-mail: bryan@twinternet.nl

Social media

Twinternet werkt onder meer samen met Columbuz Online Marketing Meer partners

Adresgegevens

Twinternet

Scheepvaart 127
6846 LT Arnhem

Telefoon: 06-34264267
E-mail: bryan@twinternet.nl